മഴവില് കൂടാരത്തിലേക്കു സ്വാഗതം. മഴവില്ലിന് ഏഴു നിറങ്ങള് ചാര്ത്തിയ ജീവിതത്തിന്റെ ഈ ചെറിയ കണ്ടുമുട്ടലില് നമ്മള് എവിടെ ചര്ച്ച ചെയ്യുന്നത് വിവിധ വിഷയങ്ങള് ഭക്ഷണവും പാചക രീതിയും , രസകരമായ വാര്ത്തകള് ,വ്യത്യസ്തമായ ജീവിത രീതികള് ,ജീവിതത്തിലെ പുതുമകള് , ടൂറിസം , ഗാനങ്ങള് , കഥ - കവിത- ലേഖനങ്ങള് എന്നിവയാണ് .
Sunday 30 October 2011
Tomato Rasam
Ingredients
• 1 kg Tomatoes
• 1/2 tsp Chilli Powder
• 1/4 tsp Asafoetida
• 3 tbsp Tamarind Water
• 2 Pinches Turmeric Powder
• 1 tsp Lemon Juice
• Salt to taste
Make masala powder of:
• 1-1/2 tsp Coriander seeds
• 1 tsp Cumin seeds
• 8 Peppercorns
How to make Tomato Rasam
• Roast the peppercorns, coriander seeds and cumin seeds for a minute.
• Grind them into a masala powder.
• Chop the tomatoes into halves and put in 8 glasses of boiling water.
• Mix the remaining ingredients and masala powder.
• Boil again for 10 minutes.
• Squeeze the tomatoes with the help of a spoon.
• Boil for another 10 minutes.
• Tomato Rasam is ready. Garnish it with chopped coriander.
(By:Santhosh Mohanan)
Labels:
VEG ITEMS
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment